ausmalbilder

Güzellik uykusu yine Bellona’dan

Günümüz yaşam koşulları, stresi olağan, sıradan bir duygu durumu haline getirdi. Bir de üstüne, stresle ortaya çıkan uyku sorunları eklendiğinde gündüz ve gece arasında yaşanan sıkıntılı bir kısır döngü başlıyor.


Oysa ki stres ve uyku sorunları, kalp-damar rahatsızlıkları, yüksek tansiyon, şeker, obezite, metabolizma bozuklukları gibi yaşam kalitesini ve süresini azaltan, insan vücudunun baş düşmanları.


Stresin bedenimizi ele geçirmesine karşı elimizde güçlü bir koz var, o da iyi uyku!


Bedenin kendi kendini yenileme ve iyileştirme sürecine girdiği uyku, melatonin olarak bilinen gençlik hormonunun da salgılandığı zamandır. Bu da demek oluyor ki, sağlıklı ve yeterli uyuyan bir kişi aynı zamanda gençliğini de koruyabiliyor.


İyi uykuyla gelecek gençlik ve güzellik için önce doğru yatak!


Evde geçirilen zamanın büyük bir bölümünün uykuda geçtiği düşünüldüğünde, evin en önemli mobilyasının yatak olduğu tartışılmaz. Bu da demek oluyor ki, bilinçli her tüketici beden ve ruh sağlığı için yatağını seçerken ince eleyip sık dokumalı.


Doğru yatak + İyi uyku = Sağlık ve güzellik


Uyku bozukluğu günümüz insanının kabusu. Bilinçli yapılan yatak tercihi ile bu kabustan uyanmak mümkün!


Bellona’nın kusursuz bir uyku için geliştirdiği yatak teknolojileri:


1) Anti-stres ve anti-bakteriyel bir uyku için!


Doğanın mucizesi gümüşün, nano teknolojisi kullanılarak, iyonlar halinde kumaşa nüfuz ettirilmesi ile kazandırılan Silver Max Teknolojisi, kötü bakterilerin oluşumunu engelleyip, iyi bakterilere zarar vermiyor. Gümüş iyonlar, anti-bakteriyel ve anti-mikrobiyal yapısı ile mantar ve küf oluşumunu engellemeye yardımcı olurken, anti-statik Özelliği ise uyku düzenini bozan statik elektriğin ortadan kaldırılmasına destek oluyor.


2) Ağrıyan bir yeriniz kalmıyor!


Vücut ısısına ve basıncına duyarlı “Viscolex Teknolojisi”ne sahip yataklar, kan dolaşımını rahatlatıyor, kas ve sinir üzerindeki baskıyı azaltıp, azalan basınçla beraber baş, boyun, omuz, bel, kalça ve siyatik ağrılarının oluşumunu engellemeye yardımcı oluyor.


3) Isı değişimleri uykunuzu bölmüyor!


Bedenin doğal termo-regülasyon işlevini üstlenen akıllı kumaş “Thermocool Teknolojisinle geliştirilen yatakların, gece boyu terleme ve üşüme dengesini kurma ve bu yolla deliksiz bir uyku sağlama özelliği bulunuyor.


4) Uykuya dalmanız kolaylaşıyor!


“Aloe Vera” apreli kumaşc sahip yataklar, yumuşak dokusuyla konfor sağlıyor vücudu ideal serinliğe kavuşturuyor. Böylece kişi kısa sürede ve kolayca derin bir uykuya dalabiliyor.


5) Vücudunuzun her noktası dinleniyor!


Baş, sırt, kalça, bacaklar ve ayaklara göre farklı tel çaplarıyla vücudu beş noktadan destekleyen “Beş Bölgeli_Torba Yay Sistemi”ne sahip omurga destekli yataklar bel ve omurga sağlığını korumak üzere geliştirildi.


6) Deliksiz uyku yaşatıyor!


Ağırlığı yatağın her bölgesine eşit olarak dağıtan ve “SL Kesintisiz Yay Sistemi’yle donatılan tam ortopedik yataklar, tüm vücudun rahatlamasına yardımcı olup, deliksiz bir uyku kalitesi sunuyor.


7) Fazla kilosu olanların bel sağlığını koruyor!


Bel formlu yayların kullanılmasıyla vücudun en ağır bölgesini destekleyen “Boney Yay Sistemi”ne sahip yataklarla kilosu fazla olanlar bile rahat uyuma pozisyonunu bulabiliyor.


8) Rahatlığı ihmal etmiyor!


Vücudun tüm hareketlerine hızla cevap veren “Offsettech Yay Sistemi”ne sahip yataklarla vücudun her noktası eşit bir şekilde desekleniyor, bu şekilde rahat ve sağlıklı uykuya zemin hazırlanıyor.


9) Her yönden sizi düşünüyor!


İki yüzü farklı sertlikteki yataklarda; sert yüzey, bel ve sırt ağrılarının giderilmesine yardımcı olurken, yumuşak yüzey yatakta konfor arayanların ihtiyacına cevap veriyor.


10) Günün elektriğini yatakta bırakıyor!


Kumaşa uygulanmış özel anti-stres özellikli Relaxtic apreler, uyku düzenini ve kalitesini bozan statik elektriğin ortadan kaldırılmasına destek oluyor.